att åter börja skriva

Idag börjar jag om lite på nytt men ändå inte. Idag skrev jag tenta fast jag inte kunde svaren. Imorse gick jag till gymmet trots att jag knappt min egen kropp kunde bära. Jag vill finnas till här igen, bland orden, och de känns så mycket lättare när de knappas på tangenter och publiceras under en härlig header jämfört med att de skrivs med min krampande hand i en anteckningsbok som jag fick av en gammal pojkvän men som är den enda jag inte ännu använt. 
 
Jag börjar inse att jag kanske drog mig till Göteborg lite hastigt. Jag mintes att det enda som var viktigt var att komma ifrån Östermalm och att klara mig själv. Självklart kunde jag då inte börja på KTH eller Handels. Självklart kunde jag inte bo kvar hos mamma. Jag lyssnar på de gamla låtarna från artisterna vi såg live på Emmaboda 2013, och jag inser att jag har nog inte spelat dem på två år här i Göteborg. Jag tittar på gamla klänningar och kjolar som jag tänkt donera och undrar varför de fortfarande ligger i den där högen när jag inte burit ett enda av dem på minst ett år. 
 
Jag vet inte riktigt vad det kommer bli av mitt bloggande, för jag har inte mycket ork och lust de här dagarna, även fast jag jobbar riktigt hårt att ändra det. Men idag börjar jag om lite på nytt och då kanske jag vill finnas just här, bland orden, på skärmen, med Svenska Akademien trummandes i bakgrunden och klänningarna liggande i sin hög. 
 
IMG_0503
en dag då jag var 17 eller just precis 18, hemma hos mamma och bara någon månad innan studenten. 

Kommentera här: